Snel geld lenen met het voordeelkrediet

Voor huiseigenaren is er een speciale lening, die heel veel lijkt op het doorlopend krediet. Het grote voordeel zit hem echter in de rente. Mensen die een eigen huis bezitten kunnen dit voordeelkrediet bij steeds meer banken en kredietverstrekkers afsluiten. Door de lage rente is de lening uitermate geschikt voor mensen die toch al hogere lasten hebben, in verband met het aflossen van hun hypotheek. De voordeellening is daarom bijzonder geschikt voor mensen die financiële ruimte nodig hebben, om bijvoorbeeld het huis eens grondig op te knappen of een mooie tuin aan te laten leggen.

Hoe werkt het voordeelkrediet?
Hoewel de voorwaarden, afspraken en handelingen rondom het voordeelkrediet per bank nogal uiteen kunnen lopen, geldt over het algemeen dat je tussen de 23 en 64 jaar moet zijn voordat je de lening af mag sluiten. Het meest geschikte bedrag voor het voordeelkrediet ligt tussen de 10.000 en 75.000 euro. Ook betaal je bij een hoger bedrag minder rente. Normaal gesproken ligt die grens op de 15.000 euro. Wanneer je de lening bent aangegaan, kun je het geld zelf overschrijven naar je rekening. Vanaf dat moment treedt ook de rente in werking. Mocht je extra geld willen aflossen, dan kun je dit boetevrij doen.

Afbetaling
Je betaalt rente en aflossing op het moment dat je geld hebt overgemaakt van je lening naar je rekening. Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag, dus het bedrag dat je ook daadwerkelijk gebruikt. Het voordeelkrediet maakt gebruik van een variabele rente, wat betekent dat de rentetarieven kunnen wijzigen. Afhankelijk daarvan kan de looptijd van de lening toe- of afnemen. Wanneer de rente stijgt, zul je langer bezig zijn met afbetalen dan wanneer de rente daalt. Je bent namelijk maandelijks gewoon hetzelfde kwijt zijn. Tussentijds extra geld op je lening aflossen, waardoor je de looptijd dus eigenhandig kunt verkorten, is boetevrij toegestaan. Tevens mag je geld dat je hebt afgelost opnieuw opnemen.

Aanvragen en afsluiten
Geïnteresseerd in het voordeelkrediet? Vraag dan vrijblijvend om een offerte. Dit kan via het internet, maar ook door langs te gaan bij de bank. Via de offerte krijg je meer zich op wat de lening met je financiële situatie zal doen.