Vergelijk creditcards

Een wat gecompliceerdere manier van lenen is lenen aan de hand van een creditcard. De handeling zelf is niet zo ingewikkeld, maar de achterliggende gedachte komt wel degelijk uit op een leenvorm. Op het moment dat je met een creditcard betaalt, betaal je met kredieten. Leningen dus. Daar zul je rente over moeten betalen. We zullen een aantal creditcards nader toelichten.

Visa Greencard
De Vise Greencard is niet zomaar een creditcard waarmee je kunt betalen. Je helpt er tevens het milieu mee. Dat werkt als volgt. Wanneer je met de Visa Greencard een betaling verricht, wordt direct de CO2 uitstoor van je aankoop berekend. Aan de hand van een financiƫle bijdrage wordt dit automatisch gecompenseerd. Dat maakt van de Visa Greencard een mooie creditcard voor mensen die hart hebben voor het milieu.

Master Card Classic
De Master Card Classic is een zeer degelijke creditcard, die vaak voor een zeer scherpe prijs wordt aangeboden. Het is de klassieke creditcard van Master Card, die in het bijzonder geschikt is voor mensen die niet veel gebruik maken van hun creditcard, maar wel af en toe een betaling middels een creditcard willen doen. Handig voor op vakantie, tijdens een zakenreisje of gewoon zomaar ergens.

American Express Gold Card
Met hun Gold Card biedt de creditcardmaatschappij American Express je heel veel persoonlijke service en daar bovenop ook nog eens vele talloze extra diensten en faciliteiten. Je hebt direct een doorlopende reis-, annulering- en reisongevallenverzekering afgesloten wanneer je deze creditcard aangaat. The Gold Card Travel Service biedt een persoonlijke service voor het regelen van al je reiszaken, zodat je onbezorgd kunt reizen.

World Card Platinum
De VISA World Card is een vrij klassieke vorm van creditcards, die nog altijd heel succesvol is en vaak wordt aangevraagd. In de doorgaande lijn is daarom de World Card Platimum uitgegeven. Deze VISA card houdt nog steeds hetzelfde in als de VISA World Card, maar biedt daarbij een zeer uitgebreide doorlopende reisverzekering. Een mooie card dus voor mensen die veel reizen.