Creditcards – lenen via een kaart

Je hebt ze in alle soorten en maten en in bijna iedere portemonnee vind je er eentje terug: een creditcard. In feite is een creditcard ook een vorm van lenen. Alleen bepaal je zelf wanneer je de lening afsluit en ook hoeveel je leent. Vanaf het moment dat je met je creditcard betaalt, zul je rente betalen over het afgenomen bedrag. Maar een creditcard is zo vanzelfsprekend, dat je daar vrijwel niet meer bij stil staat.

VISA World Card
Deze creditcard geldt al enkele tientallen jaren als de meest gangbare VISA van Nederland. Qua uiterlijk en qua gebruiksgemak biedt deze kaart talloze voordelen. Op het internet zijn vaak acties te vinden voor mensen die deze creditcard aan willen gaan. Bijvoorbeeld 25 euro cadeau. Deze creditcard staat garant voor veiligheid en goede service. Met deze kaart is internationaal te betalen.

Master Card Classic
De Master Card Classic is een zeer degelijke creditcard, die vaak voor een zeer scherpe prijs wordt aangeboden. Het is de klassieke creditcard van Master Card, die in het bijzonder geschikt is voor mensen die niet veel gebruik maken van hun creditcard, maar wel af en toe een betaling middels een creditcard willen doen. Handig voor op vakantie, tijdens een zakenreisje of gewoon zomaar ergens.

American Express Flying Blue
De American Express Flying Blue is in samenwerking met de KLM uitgebracht. Op die manier kun je, als je regelmatig in de lucht zit, heel snel Award Miles sparen. Deze kaarten bieden je tal van voordelen. Deze creditcard is dus ideaal voor mensen die vaak met de KLM vliegen en die intensief gebruik maken van hun creditcard. Deze creditcard biedt geen leenfaciliteiten en vraagt om een inkomen van 25.000 euro.

World Card Platinum
De VISA World Card is een vrij klassieke vorm van creditcards, die nog altijd heel succesvol is en vaak wordt aangevraagd. In de doorgaande lijn is daarom de World Card Platimum uitgegeven. Deze VISA card houdt nog steeds hetzelfde in als de VISA World Card, maar biedt daarbij een zeer uitgebreide doorlopende reisverzekering. Een mooie card dus voor mensen die veel reizen.