Creditcards – lenen via een kaart

Je hebt ze in alle soorten en maten en in bijna iedere portemonnee vind je er eentje terug: een creditcard. In feite is een creditcard ook een vorm van lenen. Alleen bepaal je zelf wanneer je de lening afsluit en ook hoeveel je leent. Vanaf het moment dat je met je creditcard betaalt, zul je rente betalen over het afgenomen bedrag. Maar een creditcard is zo vanzelfsprekend, dat je daar vrijwel niet meer bij stil staat.

VISA World Card
Deze creditcard geldt al enkele tientallen jaren als de meest gangbare VISA van Nederland. Qua uiterlijk en qua gebruiksgemak biedt deze kaart talloze voordelen. Op het internet zijn vaak acties te vinden voor mensen die deze creditcard aan willen gaan. Bijvoorbeeld 25 euro cadeau. Deze creditcard staat garant voor veiligheid en goede service. Met deze kaart is internationaal te betalen.

Master Card Classic
De Master Card Classic is een zeer degelijke creditcard, die vaak voor een zeer scherpe prijs wordt aangeboden. Het is de klassieke creditcard van Master Card, die in het bijzonder geschikt is voor mensen die niet veel gebruik maken van hun creditcard, maar wel af en toe een betaling middels een creditcard willen doen. Handig voor op vakantie, tijdens een zakenreisje of gewoon zomaar ergens.

American Express Classic Green Card
De American Express Classic Green Card biedt in principe dezelfde uitgebreide service als de KLM Flying Blue kaart, die speciaal door de KLM wordt uitgegeven in samenwerking met American Express. Maar deze dienst wordt wel tegen een iets lagere jaarbijdrage aangeboden. American Express hanteert voor deze kaart wel een inkomensgrens van 30.000 euro. De American Express Classic Green Card biedt geen mogelijkheden om geld te lenen.

American Express Platinum Card
De American Express Platinum Card, kan beschouwd worden als een zeer luxueuze creditcard. American Express ontwikkelde de Platinum Card voor de echte levensgenieter, die veel onderweg is. Wanneer een hoge kaartbijdrage geen probleem is, dan is deze Platimum Card misschien wel wat u zoekt. De kaart biedt goede services, talloze extra’s en is, uiteraard, internationaal te gebruiken.